Fodboldeventyr i England

Følg os på

 

I en uge trænede Andreas og Gustav med talentholdet U18, som var 2 år ældre og alle semi-professionelle. Træningen var enormt disciplineret og seriøs – og duften af professionel fodbold var ikke til at tage fejl af. FIF-spillerne blev hurtigt accepterede og meget velmodtagne. Selv om de i starten var noget forsigtige, forsvandt nerverne, så snart bolden kom frem. En fantastisk oplevelse og udfordring!

 

Spillerne på U18-holdet havde forskellige opgaver; f.eks. at sørge for bestemte rekvisitter til dagens træning, køkkentjeneste, rengøring af toiletter og omklædningsrum samt at være "boot boys", det vil sige, at sørge for at seniorholdets fodboldstøvler var rengjorte og i orden.

 

Alle kampe blev videofilmede og analyseret og dagen efter kamp fik alle spillere en skriftlig rapport om, hvordan de havde præsteret. Derefter fulgte en fælles videogennemgang hvor angriberne, forsvaret, modstanderne, etc. blev analyseret. Filmen blev stoppet ved udvalgte sekvenser og spillerne fik spørgsmål om, hvor det var meningen at de skulle være på banen og om de rent faktisk havde gjort, som de skulle. Gustav og Andreas spillede også en kamp. Ikke en almindelig kamp, men derimod en kamp mod Venezuelas 16-landshold. Luton - med dansk isæt – vandt 13-0. Gustav lagde op til 2 mål, mens Andreas forsvarede.

 

Luton er et af Englands allerbedste ungdomsakademier, og for et par uger siden solgte de en ungdomsspiller til Liverpool og ugen inden en spiller til Fulham. Jack Wilshire i Arsenal blev solgt allerede som 9-årig – fra Luton…

 

En rigtigt inspirerende uge for Andreas og Gustav med både kamp og træning, men også uge, som gav en ekstra forståelse for, hvor vigtigt det er med alle de andre dele, hvis man vil blive en god fodboldspiller: overholde tidspunkter, orden og disciplin, delagtighed, sund mad, masser af væske og ikke mindst kamp-og træningsanalyser.

 

Drengenes drøm om et liv som fodboldspillere lever videre … Tusind tak til Fodboldens Venner!

 

Andreas og Gustav

 

 

 

Med støtte fra Fodboldens Venner var det i Påsken 2011 muligt for to af FIF's årgang 95-spillere at tage til Luton, England for at træne og vise sin kunnen for Luton Town Youth Academy.

 

Andreas Sønderbæk og Gustav Mejdevi Ibsen fik her et virkelig indblik i, hvordan det er at være professionel fodboldspiller. Kamp, træning og indkvartering hos en værtsfamilie måtte de klare på egen hånd og på et "nyt" sprog.

 

 

Fodboldeventyr i England

Sidst opdateret 11.4. 2018

 

Aktuelt

 

 

Hillerød Slotssø Byfest

afholdes 1. til 3. juni 2018

 

FIF dagen

23. juni 2018

 

 

I år afholdes Hillerød Kræmmermarked

i dagene torsdag til søndag fra den 30. august til 2. september 2018. Fodboldens Venner driver igen i år Vise Vers Teltet

 

 

Klik her og se hvad vi har givet støtte til.

 

FIF Fodboldens Venner

Milnersvej 37

DK-3400 Hillerød

E-mail: info@fif-fodboldensvenner.dk

www.fif-fodboldensvenner.dk