Kræmmermarked

Følg os på

Hillerød Kræmmermarked

Lige siden Hillerød Kræmmermarked startede i 1983 har Fodboldens Venner drevet Vise Vers Teltet, og overskuddet herfra er den primære indtægtskilde for FIF Fodboldens Venner.

2018 - Det var så sidste gang

Dette års Kræmmermarked er slut, og det var så sidste gang at Hillerød Kræmmermarked kan afholdes på kræmmermarkedspladsen, idet vi skal vige pladsen for det nye Regionssygehus.


Sammen med Hillerød Kræmmermarked har Fodboldens Venner i år yderligere været med til at arrangere Hillerød Slotssø Byfest, eSport event i Frederiksborghallen samt Rockshow på Posen.


2017

Så er dette års Kræmmermarked slut.

Torsdag og fredag var der ikke så mange mennesker på markedet som de tidligere år, men både lørdag og søndag var det pragtfuldt vejr, så her var der rigtig mange gæster i vores telt og vore barer.


FIF Fodboldens Venner vil gerne sige tak til alle vore hjælpere, og vi glæder os over endnu et godt marked med et pænt resultat, som gør det muligt at støtte

ungdomsafdelingen i FIF Fodbold.


2016

For første gang i markedets 33-årige historie foregik selve den officielle åbning af markedet på Kræmmertorvet lige udenfor Vise Vers Teltet. Ved åbningen bød borgmester Dorte Meldgard velkommen og traditionen tro overrakte Peter Loop blomster og erklærede derefter markedet for åbent.
AktueltDen årlige generalforsamling bliver i år afholdt i FIF's klubhus d. 23. februar 2020.Klik her og se hvad vi har givet støtte til.


 

Sidden er sidst opdateret 7.3.2020

FIF Fodboldens Venner

Milnersvej 37

DK-3400 Hillerød

E-mail: info@fif-fodboldensvenner.dk

www.fif-fodboldensvenner.dk