Hillerød Events Frivillige

Lige siden 1983 har FIF Fodboldens Venner været aktive i Vise Vers Teltet på Hillerød Kræmmermarked, og her har FIF Fodboldens Venner hvert år tjent pænt med penge til FIF Fodbold, og specielt ungdomsafdelingen.


Nu er der ikke noget Kræmmermarked mere, men alle foreningerne er nu i stedet for aktive i den fælles forening Hillerød Events, som står for flere aktiviteter i Hillerød i løbet af året; bl.a. den årlige Esport-event, Hillerød Slots og Byfest, Musik på Posen og Gade Festival.


Lige nu har vi Skøjtebane på Torvet i Hillerød, hvor vi har behov for at bemande udlevering af skøjter, og ved at tage en vagt kan du tjene penge til FIF Fodboldens Venner.


Skøjtebanen ligger midt på Torvet og er der indtil uge 8 (28. februar 2021)

Skøjtebanen er åben:
Mandag til fredag kl. 17-20 og

lørdag/søndag kl. 10-17.

For at holde styr på alle vagterne bruger vi SmartPlan som platform, hvor du som frivillig hele tiden kan se, hvornår der er brug for din hjælp, samt hvem der også er på vagt.

Overskuddet fra opgaverne vil blive fordelt mellem de aktive foreninger alt efter hvor mange vagter du har haft. Så din hjælp kommer FIF Fodboldens Venner til gode.

For at registrere dig og logge ind, skal du gå til  "Login til Smartplan" hvor du bliver ført igennem oprettelsen af din profil.

For at vi kan registrere at din støtte skal gå til FIF Fodboldens Venner, så skal du ved registreringen i "Smartplan" i rubrikken "Fornavn" skrive både dit fornavn og efternavn; i rubrikken "Efternavn" skal du skrive FIF Fodboldens Venner".


Når du tager en vagt på skøjtebanen, så skal du møde ved det lille skøjte-udleveringshus ved skøjtebanen, og her bliver du mødt af  den skøjtebane-ansvarlige, som giver dig en kort instruktion i opgaverne. 


Vi glæder os til at se dig på Torvet.


Hillerød Events Frivillige

2018 - Det var så det sidste kræmmermarked

Dette års Kræmmermarked er slut, og det var så sidste gang at Hillerød Kræmmermarked kan afholdes på kræmmermarkedspladsen, idet vi skal vige pladsen for det nye Regionssygehus.


Sammen med Hillerød Kræmmermarked har Fodboldens Venner i år yderligere været med til at arrangere Hillerød Slotssø Byfest, eSport event i Frederiksborghallen samt Rockshow på Posen.


2017

Så er dette års Kræmmermarked slut.

Torsdag og fredag var der ikke så mange mennesker på markedet som de tidligere år, men både lørdag og søndag var det pragtfuldt vejr, så her var der rigtig mange gæster i vores telt og vore barer.


FIF Fodboldens Venner vil gerne sige tak til alle vore hjælpere, og vi glæder os over endnu et godt marked med et pænt resultat, som gør det muligt at støtte

ungdomsafdelingen i FIF Fodbold.
Aktuelt


Tag en vagt på skøjtebanen på Torvet i Hillerød>>>


Klik her og se hvad vi har givet støtte til.