Søg om tilskud

Søg om tilskud


Alle medlemmer af FIF Fodbold kan søge om tilskud til f.eks. en træningslejr, deltagelse i en turnering i Danmark eller udlandet, nyt fodboldtøj, nye bolde eller andet.


Fodboldens Venner vil gerne støtte gode ideer i det omfang vi kan. Det eneste det kræver er, at I udfylder ansøgningsskemaet og bl.a. beskriver:


- Hvem søger du/I støtte til?


- Hvad søger du/I støtte til?


- Hvad koster det og hvor meget søger du/I i støtte?Her kan du downloade "Ansøgningskema.pdf".

Send ansøgningen til kth@le34.dk


Hvis I modtager støtte skal Fodboldens Venner efterfølgende modtage en kort rapport fra stævnet eller turen - gerne med fotos - så vi i fællesskab kan inspirere flere fra klubben til at søge støtte og lave arrangementer med klubbens spillere.


Det kan både være træneren eller spillerne der skriver rapporten, som vil blive offentlig gjort her på siden. Du kan bruge dette skema Rapport.pdf eller skrive frit fra leveren. Rapporten indsendes til  rapport@fif-fodboldensvenner.dk


Så tøv ikke - vi støtter gerne!


Giv jeres børn en god fodboldoplevelse, hvor de kan komme ud og dyste mod andre samt intensivere fællesskabet på holdet. Det er derfor de mere end 100 frivillige, bruger deres fritid på at samle penge ind til foreningen.


AktueltKlik her og se hvad vi har givet støtte til.