Spændende_trøjer_til U12

Fodboldens Venner gav U12

(årg. '05) drengene spændende trøjer til deres afslutningsfest

I forbindelse med U12 drengenes afslutningsfest i november havde en af deres trænere, Erik Nyberg, fået den fantastiske idé, at give alle drengene en FIF hættetrøje, som anerkendelse af deres positive indstilling og det gode sammenhold.


Som noget helt specielt var hættetrøjerne påtrykt, ikke blot FIF Logo'et, men også et individuelt navn, som specielt kendetegnede hver enkelt spiller. Der var trøjer, hvor der var påtrykt "Årets spiller", "Årets afslutter", "Årets humørbombe",  "Årets overblik", "Årets driblekonge", "Årets benknuser" samt "Årets fighter" for blot at nævne nogle af de rammende navne.


Erik havde ansøgt FIF Fodboldens Venner om tilskud til hættetrøjerne, og selvfølgelig sagde vi ja. Det er bare vidunderligt at høre hvad trænerne og lederne har gjort for drengene.


I FIF Fodboldens Venner er vi stolte over, at der i ungdomsafdelingen findes ildsjæle som Erik og de andre trænere/holdledere samt med en fantastisk opbakning fra alle drengenes forældre.


Det er os, FIF Fodboldens Venner, der TAKKER; for vi ved, at det betyder så utrolig meget for de unge.
Uddrag af brev som Fodboldens Venner modtog den 28.11.16 fra Erik Nyberg:


Først tusind tak for de flotte trøjer mine spillere har fået her til deres afslutning.


Jeg troede vi måtte lukke vores U12 hold ned efter foråret, da spillere pletvis faldt fra til fordel for andre klubber og vi var nede på 11 spillere inden sommerferien...


Fodboldens Venner's hjælp til holdet i forbindelse med Kronborg Cup var unik, og det er jeg alle i Fodboldens Venner meget taknemmelig for - ellers var jeg ikke træner med masser af personlige store oplevelser, ikke træner for et hold der nyder hinandens selvskab, og FIF havde ikke haft et hold i årgang 05.


Så kom Beach Cup på Hillerød Kræmmermarked, som alle drengene stadig taler varmt om og gerne gentager til næste år; også selvom de skal ud og hive ukrudt op først.

 

Nu har de så alle her til afslutningsfesten fået endnu en oplevelse, idet de hver især har fået deres personlige aftryk på hver deres trøje.


Dette har været, og er med til at sætte holdet i fokus, og det er tydeligt at se, at det virker positivt. Nu spiller drengene for holdet og ikke kun for deres to kammerater.


Da jeg deltog med min søn til "Skoleløbet" inden efterårsferien, så lyver jeg ikke når jeg siger, at alle de drenge, jeg så fra holdet på min tur, de havde træningstrøjen med FIF logoet på.


Til afslutningen i FIF klubhus fik alle drengene pizza, samtlige forældre var repræsenteret og de havde alle taget kage med - en sådan forældre opbakning kan ikke være bedre.


Nu ser jeg hele tiden drengene med disse hættetrøjer i gadebilledet i Hillerød, uanset hvor jeg ser hen.....


                                                                   Stor varm hilsen fra Erik

Aktuelt


Tag en vagt på skøjtebanen på Torvet i Hillerød>>>


Klik her og se hvad vi har givet støtte til.